23 mei 2012

Hallo iedereen!

Zoals de meeste van jullie al weten… Ik ga naar Australië!!! Eindelijk is de sollicitatie procedure afgerond en kunnen de echte voorbereidingen beginnen. Gister ochtend heb ik een skype gesprek gehad met de general manager van Nomads Airlie Beach. Ontzettend nerveus was ik, maar gelukkig viel het allemaal mee en was de mevrouw (Ali) ontzettend aardig! En heeft ze direct verteld dat ze er naar uit kijkt dat ik kom om stage te lopen, aangenomen dus! Direct dus maar een to do list gemaakt.

Vandaag zijn de eerste voorbereidingen getroffen, de eerste spulletjes uit mijn studio in Deventer zijn verhuisd naar Bolsward. Aangezien mijn inboedel behoorlijk is uitgebreid deze jaren moet er regelmatig worden op en neer gereisd. Ik ga dus ook vanaf augustus mijn huur hier opzeggen (en alle andere zaken die hier bij horen).

De exacte data dat ik vertrek naar Australië staat nog niet vast. Dit zal begin September zijn. Ook de terugkomst weet ik nog niet precies. Ik ga na de stage zeker nog rondreizen door het land. Ook op de heenreis wordt er wsl tussendoor een stop gemaakt om al leuke dingen te bezoeken.

Op deze website zal ik jullie allemaal vertellen wat ik meemaak voordat ik vertrek en wat ik allemaal meemaak in Australië. Ook probeer ik regelmatig wat foto’s te plaatsen.

Dikke kus,

Taina


Welkom op mijn reisblog! Op deze blog schrijf ik artikelen over diverse bestemmingen en de laatste reisnieuwtjes. Heb je tips of wil je me wat vertellen? Laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.