De beste reisdeals boek je hier

Ik heb pas een leuke vakantie als ik weet dat ik er niet te veel voor heb betaald. Ik ben tenslotte een persoon die graag op de centen let. Als het goedkoper kan, waarom zou ik er dan meer voor betalen?

Zelf ben ik erg verslaafd aan goedkope reisjes vinden. Mijn verslaving gaat soms zover dat ik opzoek ga naar een vakantie voor de goedkoopste prijs, terwijl ik niet op vakantie ga. Als ik eenmaal een goede deal heb gevonden is mijn missie geslaagd en kan ik het weer een tijdje laten rusten. Misschien een beetje vreemd van mij, maar opzoek gaan naar een goede deal is een sport hoor:)

Vandaag deel ik websites waar je de beste reisdeals kan vinden. Deze benader ik vaak voor hotelovernachtingen, vliegtickets en pakketreizen.

1. Weflycheap

weflycheapsiteDe beste site als je het mij vraagt, WeFlyCheap! Helemaal ideaal als je een last minute zoekt. Het fijne van WeFlyCheap is dat het echte goede deals zijn. Het verbaast me keer op keer weer hoe goedkoop je een reis kan boeken. Het fijne is dat er vaak staat aangegeven hoeveel sterren een accommodatie heeft. Is twee sterren niet jou ding, dan kan je direct door scrollen.

2. Booking.com

bookings.comsite

Booking.com gebruik ik al jaren. Iedere keer als ik een hotelovernachting moet boeken gebeurt dat negen van de tien keer via Booking.com. Met de juiste filter instellingen vind je precies wat je zoekt. Daarna nog even de lijst instellen dat het goedkoopste als eerste wordt weergegeven, en voilá, daar heb je de hoteldeals!

3. Trivago

trivagosite

Trivago is ook echt een topper naast Booking.com. Trivago laat de beste hoteldeals zien van andere verschillende websites. Je hoeft dus niet meer een Expedia of E-bookers apart te bezoeken. Trivago geeft je alle prijsinformatie van diverse accommodaties in een handig overzicht.

4. Skyscanner

skyscannersite

Skyscanner is een website waar je goed terecht kan als je opzoek bent naar goedkope tickets. Skyscanner laat alle zoekresultaten zien in een handig overzicht.

5. Tix.nl

tix.nl

Tix.nl kan je wat vergelijken met Skyscanner. Ik pak altijd deze twee websites erbij als ik opzoek ben naar een goedkope vliegticket.

6. Momondo

momondosite

Het voordeel van Momondo is dat je hier geweldige vliegtickets kan scoren voor een laag prijsje, en dat je direct veel informatie over een bestemming kan lezen. Dit samen in een mooi overzicht en met prachtige foto’s. Momondo is zeker mijn favoriet als ik opzoek ben naar een vliegticket.

7. Ticketspy

ticketspysite

Ticketspy heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt, maar is nu al naast WeFlyCheap één van mijn favorieten! Op Ticketspy kan je goede reisdeals vinden. Dit kan zijn een goedkoop vliegticket, hotelovernachting of een complete reis. Het is allemaal te zien in een handig overzicht. In een kort verhaal staat alle informatie die je maar nodig hebt met een een link naar de desbetreffende site waar je de deal kan boeken. Makkelijker kan niet worden!

8. Vakantie Veilingen

vakantieveilingensite

Vakantie Veilingen mag natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht van waar je de beste reisdeals kan vinden. De naam zegt het al, het is een veiling. Je kan bieden op de reis die je wilt en als je mazzel hebt heb je een goede deal gesloten. De meeste kans maak je in de nacht, omdat er dan minder bezoekers aanwezig zijn die bieden. Pas op het kan verslavend zijn!

Wat zijn jullie favoriete websites waar je goede deals kan vinden voor je vakantie?


Welkom op mijn reisblog! Op deze blog schrijf ik artikelen over diverse bestemmingen en de laatste reisnieuwtjes. Heb je tips of wil je me wat vertellen? Laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op.

Comments

  1. Super nice en handig om te onthouden. De vakanties zijn ook altijd van goede kwaliteit.

  2. Handig lijstje dit ;)!! Ga ik zeker gebruiken!!

  3. Handig lijstje, maar wat mij betreft kan de last minute dagdeal site http://www.travelsoon.nl zeker niet ontbreken hier.

    • Bedankt voor de tip Johanna! Leuk om te horen dat je het lijstje handig vindt. Ik zal binnenkort een tweede lijst maken. Ik kwam na dit artikel erachter dat ik een paar goede ben vergeten.

  4. Je bent net zo erg als ik ;)

  5. Leuke sites, zelf gebruik ik http://www.Paperflies.com ook vaak. Zij doorzoeken alle reissites voor je zodat je altijd de goedkoopste aanbieding boekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.