paleoholic.com

Vier weken geleden vertelde ik dat ik mijn levensstijl wou omgooien. Het werd weer tijd voor een healthylifestyle. Tijd om het extra vetlaagje rondom mijn buik, billen en heupen weg te werken. Lukt het mij om me aan mijn schema te houden? 

Vandaag geef een healthylifestyle update. Ik vertel wat ik de afgelopen weken heb gedaan om bikiniproof te worden en hoe het mij vergaat.

Sporten

Ja waar zou ik eens beginnen. Houd ik mij aan mijn healthylifestyle schema? Nee. Sport ik? Ja. Dagelijks? Nee.

Het is dus zo dat ik wel bezig ben met sporten, maar het lukt me nog niet helemaal om me aan mijn schema te houden. Twee keer in de week hardlopen is deze maand niet gelukt. Ik begon goed de eerste week met twee keer. Toen werd het één keer. Toen helemaal niet en vorige week weer één keer. Het voornemen is dus om hier snel verandering in te krijgen, maar ik ben al lang blij dat ik regelmatig de stoute schoenen aantrek. Beter iets dan niets ;).

Runkeeper app

Runkeeper app

Verder was het voornemen om de 30 day Ab challenge te doen. Helaas gaat dit ook niet zo zoals ik het voor ogen had. Sinds ik naar Praag ging raakte ik uit het ritme. Daarnaast worden de oefeningen zwaarder en kost het meer tijd. Het is dus niet zo van, dat doe ik even. Hierdoor raak ik de motivatie wat kwijt, waardoor ik het vaak een dag of twee dagen oversla. Ik ben nu bij dag 18 en hoop het toch over twee weken te volbrengen.

Ab challenge app

Ab challenge app

Voeding

De eerste twee/drie weken ging het met gezond eten echt belabberd. Ik vond het heel lastig om regelmatig om de twee drie uur wat te eten. Daarnaast had ik vaak last van een sugarcravings, waardoor ik mij toch vaak liet verleiden tot wat lekkers.

paleoholic.com

paleoholic.com

Gelukkig is na Praag de knop omgezet! De eerste drie dagen waren zwaar, je merkt gewoon dat je moet afkicken, maar daarna ging het eigenlijk best makkelijk. Ik snoep niet meer, behalve dan op mijn cheatday. Ik eet na het avondeten niks meer en heb de hele week de wijn laten staan (ook in het weekend). Ook ben ik gestopt met één keer in de week pasta eten. Dit is nu meer één keer in de twee weken geworden.

Dus…

Kortom, het gaat best wel goed! Er is nog ruimte voor verbetering, maar ach de eerste stappen zijn gezet!

Ik hoop dat jullie deze healthylifestyle update #1 leuk vonden. Zijn jullie ook bezig met een gezondere levensstijl? En hoe gaat dat? Tot de volgende keer!

Liefs ♥

 

 


Welkom op mijn reisblog! Op deze blog schrijf ik artikelen over diverse bestemmingen en de laatste reisnieuwtjes. Heb je tips of wil je me wat vertellen? Laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op.

Comments

  1. Wat een leuk artikel! Ik kende die app trouwens helemaal niet. Ben al tijden op zoek naar een goede app, dus heb hem gelijk even gedownload. :-)

  2. Leuk om te lezen Taina! Ik ben ook bezig met gezonder eten. Er bewust mee bezig zijn helpt al een hoop. Ik eet nu lekker veel fruit. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.