How to: Koffer inpakken

Voor sommige mensen is hun koffer inpakken een drama. Vaak wordt het uitgesteld tot het laatste moment, wordt er teveel meegenomen of vergeet je de helft. Om deze problemen te voorkomen deel ik mijn tips in how to: koffer inpakken. 

Langzamerhand heb ik een bepaalde structuur en ritueel ontwikkeld hoe ik mijn koffer inpak. Op deze manier voorkom ik veel problemen. Niets is zo vervelend dan iets te vergeten zijn! Ik stel regels voor mijzelf hoeveel ik mee mag nemen om te zorgen dat ik kofferruimte bespaar. Bekijk de video en wie weet heb je wat aan mijn tips.

Wat vond je van de video? Heb je zelf nog tips? Plaats ze dan hieronder bij de reacties. Wil je op de hoogte blijven van de video’s die ik plaats? Abonneer je dan hier op mijn kanaal.

Bedankt voor het kijken.


Welkom op mijn reisblog! Op deze blog schrijf ik artikelen over diverse bestemmingen en de laatste reisnieuwtjes. Heb je tips of wil je me wat vertellen? Laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op.

Comments

  1. Ha, wat leuk Tania! Ik heb toevallig ook een filmpje klaar staan binnenkort over het inpakken van je koffer! Maar leuk om je weer eens te zien kletsen!

  2. Leuke video! Het inpakken van koffers lukt me héél erg goed ondertussen maar binnenkort moet ik voor een jaar pakken en dat gaat een beetje moeilijker worden vrees ik.

    • Dankjewel! Oh ja ik ken het. Ik moest voor een half jaar gaan pakken toen ik naar Australië ging. Maar eigenlijk werkt het precies hetzelfde als kortere reizen, je moet alleen iets meer meenemen.:D

  3. Leuke video! Zelf gooi ik meestal een paar dagen vooraf alles op een hoop en stop ik gewoon als mijn backpack vol zit. Maar goed, ik neem dus altijd dingen mee die ik nooit gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.