Lauwersmeer bloggersevent vlog dag 1

Een paar weken geleden was ik uitgenodigd voor een bloggersevent in het gebied van Lauwersmeer. Dit event werd georganiseerd door Stichting RegioMarketing Toerisme Noordoost Friesland en Stichting Promotie Waddenland. Ik maakte kennis met een prachtig stukje Noord-Nederland. Ik besloot om dit event op film vast te leggen. 

Het programma stond vol met leuke activiteiten. Ik besloot om de camera mee te nemen en alles te filmen. Helaas zit het ‘vloggen’ nog niet standaard in mijn systeem, dus vergat ik het ook regelmatig. Maar ik denk dat door deze vlog iedereen wel een goed beeld krijgt van wat ik allemaal heb gedaan tijdens het bloggersevent.

Ben je niet zo van vlogs kijken, maar wel benieuwd naar het Lauwersmeergebied? Wees niet getreurd! Er komen nog genoeg artikelen langs over het Lauwersmeergebied.

Dit was dan mijn eerste vlog. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vonden. Laat dus gerust een reactie achter. Is de vlog een Yaaay of een Naaaay?!


Welkom op mijn reisblog! Op deze blog schrijf ik artikelen over diverse bestemmingen en de laatste reisnieuwtjes. Heb je tips of wil je me wat vertellen? Laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op.

Comments

 1. He Taina,

  Wat een leuke vlog. Zo zien wij, de B&B ondernemers, ook iets van jullie dagen.

  Ik ben benieuwd naar dag2!

  groetjes,
  Caroline

 2. Super leuk! En, serieus, eerst vlog van 6 minuten die ik uitkijk ZONDER te scrollen! Enneuh, vis is gezond :-)

 3. Jonathan Says: juni 25, 2015 at 10:39 pm

  Super leuke vlog, zeker een yaay! Ben enorm benieuwd naar dag 2. Toffe B&B!

 4. Wat is ‘ie leuk geworden Taina! Enne, ik doe wel heel interessant bij die vis hoor hahaha!

 5. Hartstikke leuke vlog, dus ik wil hier zeker wel meer van zien :D Ik kijk al uit naar dag 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.