Praag citytrip sfeerimpressie

Het mocht jullie vast niet ontgaan zijn, een paar weken geleden was ik in Praag! Tijdens mijn citytrip heb ik video-opnames gemaakt die ik graag met jullie wil delen. 

Bij deze wil ik graag van te voren melden, het is nogal een chaotische video met hele korte videoshots.

Ik heb mijn nieuwe Polaroid Cube camera gebruikt en ik had geen idee hoe de videobeelden eruit zouden komen te zien. Daarnaast had ik super veel beeldmateriaal en kon ik geen keuze maken. Ik vind het belangrijk dat de film niet langer dan twee minuten duurt. Dat is gelukt, maar dan wel met misschien een beetje een chaotisch resultaat. Laat ik het zo zeggen, ik moet nog veel oefenen haha. Desondanks hoop ik dat jullie de video leuk vinden en toch een beetje een sfeerimpressie van de Praag citytrip krijgen. Enjoy!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Music by Kygo ft. Conrad – Firestone (John Dee Remix)

Wat vonden jullie ervan? Ik ontvang graag feedback :D


Welkom op mijn reisblog! Op deze blog schrijf ik artikelen over diverse bestemmingen en de laatste reisnieuwtjes. Heb je tips of wil je me wat vertellen? Laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op.

Comments

  1. Oh wauw ik wil graag naar Praag, ziet er mooi uit! leuk gedaan!

  2. Mooie video! We hopen dat jullie een gewelidge tijd in Praag hebben gehad.

  3. Ik ben nog nooit in praag geweest dus vond de video leuk om een indruk van Praag te krijgen. Zeker afwisseling genoeg en niet te lang, prima muziek. Alleen je beelden zijn nogal bewogen en toen denk ik rechtgetrokken met youtube. Het beeld golft namelijk op sommige stukken enorm (in de hoeken trekt die dan uit). Je wou feedback dus ik zeg daar wat aan doen, te bewogen beeld niet gebruiken of proberen stabieler te filmen. Want het golven is nogal storend. Wel heel herkenbaar want veel van mijn eigen video’s zeker de wat oudere zijn hebben/hadden dat probleem ook.

    • Hey Tikva, dankjewel voor je reactie! Het klopt idd dat het nogal schokkerig is, baal ik ook wat van. Ik heb gefilmd met de polaroid cube, dit is echt een super klein kameraatje waardoor het lastig is het stabiel te houden. Ook kan je de beelden niet rechtstreeks terugzien. Ik heb de video beelden niet rechtgetrokken met You Tube want dat werd er niet beter op haha. Bedankt voor je feedback, dat waardeer ik erg!

  4. Leuk filmpje, heel herkenbaar als Praag! Het valt me op dat je de horizon vaak best wel scheef hebt. Een mooi aandachtspunt. Verder vind ik je beelden top!

    • Dankjewel Marcella voor je reactie! Klopt idd. maar ik denk dat het ook deels te maken heeft dat de camera in panorama (124 graden) filmt, waardoor de beelden wat scheef lijken. Maar leuk om te lezen dat je het filmpje leuk vindt :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.