Vandaag heb ik een video voor jullie. In een vorige blog gaf ik al een omschrijving van het Vakantiepark De Twee Bruggen. Nu heb ik een video waarin ik laat zien hoe de camping eruit ziet.

Deze video weergeeft een sfeerimpressie van Camping De Twee Bruggen. Een camping waar ik met plezier heb gewerkt en graag nog een keer wil terug komen. In het laatste gedeelte van de video zie je waar ik woonde.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Het is mijn eerste video en het gaat dus nog wat schokkerig, maar hopelijk kunnen jullie daar wat doorheen kijken. In de toekomst wil ik meer van dit soort video’s maken.

Veel kijkplezier!

 

 


Welkom op mijn reisblog! Op deze blog schrijf ik artikelen over diverse bestemmingen en de laatste reisnieuwtjes. Heb je tips of wil je me wat vertellen? Laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.