Travel Facts week #20

Een nieuwe portie Travel Facts! Ik heb gekeken wat er allemaal vorige week speelde in de reiswereld en deel graag alle nieuwtjes of onderwerpen die ik interssant vond met jullie. 

StukTV helpt in Nepal

Ik vind het erg bijzonder om te zien dat Thomas en Stefan van StukTV naar Nepal zijn geweest om het Rode Kruis te helpen. Meestal zijn de filmpjes van StukTV erg flauw, maar deze aflevering laat zien dat de jongens niet alleen flauwe grappen maken, maar ook graag een handje meehelpen.

Nieuw uniform Transavia

Transavia komt met nieuwe kostuums. De vijftienhonderd cabinemedewerkers zijn in een nieuw jasje gestoken. Naar mijn mening mocht dat ook wel eens. Ik vond de vorige kostuums echt te ouderwets. Gelukkig zien de nieuwe kostuums er trendy en fris uit.

Cabinecrewtransavia

De gloednieuwe outfits zijn onderdeel van de strategiewijziging die Transavia onlangs heeft aangekondigd. ‘We willen fors blijven investeren in onze mensen’, zegt algmeeen directeur Mattijs ten Brink. ‘Deze uniformen passen bij het nieuwe Transavia. Hiermee kunnen medewerkers het gevoel en het verhaal van deze mooie luchtvaartmaatschappij de komende jaren nog beter uitdragen’. (TravelPro, 2015)

De eerste EKO-gecertificeerde horecazaak in Friesland

Ik vond het super leuk om te lezen dat Friesland eindelijk een EKO-gecertificeerde horecazaak heeft.

Gelukkig hadden Tjitske en Fabian door dat er iets miste. Leeuwarden miste een horecazaak waar je alleen maar biologisch eten kon krijgen. Daarom opende zij Broodje Bewust. ‘Dit is een plek waar je zeker weet dat je geen vreemde toevoegingen eet, geen vlees eet waar dieren een rotleven hebben gehad en waar je zorgeloos producten kan eten en drinken die zo dicht mogelijk bij de natuur en oorsprong liggen’ (Broodje Bewust).

Op 15 mei was het dan zover. ‘Broodje Bewust’ ontving het EKO-keurmerk certificaat Goud. Dit betekent dat je bij ‘Broodje Bewust’ gegarandeerd biologisch eten en drinken kunt kopen. ‘Broodje Bewust’ is de eerste EKO-gecertificeerde horecazaak in Friesland.


 

Dit waren de Travel Facts van week #20. Wat vinden jullie van het nieuwe uniform van Transavia? Yaaay or neeeey?

Tot de volgende Travel Facts!

 

 


Welkom op mijn reisblog! Op deze blog schrijf ik artikelen over diverse bestemmingen en de laatste reisnieuwtjes. Heb je tips of wil je me wat vertellen? Laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.