Travel vlog Kreta 1

Zoals jullie misschien al wisten ben ik afgelopen zomer naar Kreta geweest. Dit was mijn derde keer op dit prachtige eiland en de camera heeft alle hoogtepunten vastgelegd.

12 augustus was het dan eindelijk zover. Even een weekje er tussen uit. Een week van totale ontspanning. Alle zorgen en lasten even achterlaten in Nederland. Oh man wat had ik die vakantie toch nodig!

Naast heel veel luieren aan het strand zijn we er ook op uitgetrokken om de omgeving te verkennen. Zie het allemaal in deze travel vlog Kreta 1.

Wat vonden jullie van deze travel vlog? Moet ik dit vaker doen tijdens mijn reizen en leuke uitstapjes?

Volgende week travel vlog Kreta deel 2! Tot dan.


Welkom op mijn reisblog! Op deze blog schrijf ik artikelen over diverse bestemmingen en de laatste reisnieuwtjes. Heb je tips of wil je me wat vertellen? Laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op.

Recommended Posts

Comments

  1. Haha leuk zo gedaan met die Griekse muziek! Mooi uitzicht vanaf jullie kamer zeg, jammer dat het regende. Ik ben benieuwd naar deel 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.