Nog maar minder dan vier maanden en dan start de zomer. Erg leuk om naar uit te kijken, maar ondertussen moet er nog wel wat gebeuren! Ik wil natuurlijk niet met mijn kwabber- buikje, billen en benen op het strand zitten. Ik wil bikiniproof de zomer in. Tijd voor actie! Tijd voor een healthylifestyle

Op naar een healthylifestyle!

Zondag heb ik dan eindelijk weer mijn stoute schoenen aangetrokken. Na acht maanden niet meer te hebben hardgelopen en überhaupt iets aan sport te hebben gedaan ben ik weer in actie gekomen.

Na een lange periode van niet lekker in mijn vel zitten en mij wat depri te voelen wist ik wat mij te doen stond. Ik wist dat het enige wat mij kon helpen (naast werk vinden) weer sporten was. En YES! Ik voel me helemaal HAPPY en gemotiveerd! Toen ik terug kwam van het hardlopen wist ik dat ik zo snel mogelijk een doelenlijstje moest opstellen.

Mijn instagramaccount @livelovetravel1

Mijn instagramaccount @livelovetravel1

Sommige van jullie weten dat ik twee jaar geleden volop aan het hardlopen was geslagen en erg lette op wat ik at. Vorig jaar ben ik daarom ook aardig wat kilootjes kwijt geraakt en zat ik goed in mijn vel. Ik deelde dit toen allemaal op mijn Instagram profiel, wat toen nog @fitness_journeyy14 was. Dit profiel is omgezet naar @livelovetravel1, maar je kan nog steeds mijn oude posts zien.

Ik was vorig jaar niet alleen zozeer bezig met afvallen, maar ook meer met een gezondere levensstijl. Slechte eetgewoontes wou ik mezelf afleren. Chips, lekkere broodjes, blokjes kaas en worst en snacken wou ik vervangen door groenten, amandelnoten, havermout, meer salades en ga zo maar door. Gezonde voeding samen met sporten. Een healthylifestyle dus.
Deze lifestyle ging mij dus een tijd goed af, maar helaas sloop het ongezonde er weer langzaam in en stopte ik met sporten. Toch bleef ik een lange tijd op mijn favoriete gewicht, totdat ik vorige maand weer op de weegschaal stond. Er moet weer wat veranderen!

Ik denk dat een healthylifestyle mij op weg kan helpen om weer bikiniproof te worden voor de zomer.

Nu hoor ik jullie misschien tussendoor denken, jij hebt dat toch niet nodig? Nou, ik vind dus van wel. Ik zit lekkerder in mijn vel als ik gezonde producten eten. Ik krijg er super veel energie van en het geeft een bepaalde voldoening. En ook al weet ik dat ik geen overgewicht heb, het zou toch fijn zijn als dat blubberbuikje eens verdwijnt, samen met de cellulitis op mijn benen en billen. Ik ben klaar voor de zomer als ik lekker in mijn vel zit en ik ben dan naar mijn eigen regel bikiniproof. Even een motivatieqoute voor mezelf:

Je stelt je eigen regels en doelen. Het gaat erom dat jij je happy voelt.

Mijn doel is dat ik lekker in mijn vel wil zitten als ik aan het strand lig in mijn bikini.

Strand Noordwijk aan Zee (juli 2014)

Strand Noordwijk aan Zee (juli 2014)

Graag wil ik jullie meenemen in mijn reis naar een gezondere levensstijl. Ik heb niks voor niks vorig jaar in mijn menu de categorie healthylife geplaatst. Tijd dat daar wat meer onderwerpen van komen!

Wat vinden jullie van dit onderwerp? Is dit iets waar jullie ook mee bezig zijn? Het is niet een travel gerelateerd onderwerp, dus ik ben erg benieuwd naar de reacties! Ik deel namelijk nog niet zoveel persoonlijke onderwerpen op mijn blog en dit wordt toch wel erg persoonlijk. Maar zeker niet minder leuk:).

Binnenkort deel ik met jullie mijn regels en doelen die ik mijzelf heb opgelegd voor een healthylifestyle.

Liefs ♥