Begin dit jaar gaf ik een overzicht met de beste reisdeals websites. Hier scoor je de goedkoopste reizen. Vandaag heb ik hiervan een vervolg voor jullie. 

Toen het artikel ‘De beste reisdeals boek je hier’ online kwam, besefte ik me dat ik een paar favorieten was vergeten. Sites waar je echt goede deals kan scoren en je reis wat gemakkelijker maken wil ik jullie niet onthouden, en daarom een deel 2 van de beste reisdeals websites!

Actie van de dag

Actievandedag.nl

Actievandedag.nl

In een handig overzicht zie je de leuke acties van die dag. Dit kunnen zijn reizen, hotelovernachtingen, dagjes uit of een volledige vakantie. Als er wat leuks voor je tussen zit bij Actie van de dag twijfel dan niet te lang! Voor je het weet is de actie alweer weg.

Travelbird

travelbird.nl

travelbird.nl

Travelbird, hoe kon ik je de vorige keer nou vergeten?! Hier scoor je echt mega goede reizen. Ideaal voor als je even een weekend weg wilt of voor dagjes uit, maar ook voor langere vakanties. Dit is zeker één van mijn favorieten!

Weekendjeweg.nl

weekendjeweg.nl

weekendjeweg.nl

Weekendjeweg.nl, de naam zegt het al. Prima geschikt voor een goedkoop weekendje weg. Deze site vind ik net zo overzichtelijke als Travelbird en Actie van de dag.

StaTravel

statravel.co.uk

statravel.co.uk

StaTravel is een handige organisatie als je opzoek bent naar goedkope tickets naar Australië. Ik heb toen ik naar Australië ging geboekt bij de Duitse Sta Travel en was toen erg goedkoop uit. In Australië zelf heb ik nog een keer een binnenlandse vlucht geboekt via de Australische Sta Travel die ook erg goedkoop was.

Nu zal je misschien denken, is er een verschil tussen de Duitstalige of Australische website? Ja, daar zit verschil in. Het heeft niet alleen te maken dat je website in een andere taal is, ook de prijzen verschillen van elkaar. Zeker de moeite waard om te checken, ook voor andere bestemmingen.

Vakantie Discounter

vakantiediscounter.nl

vakantiediscounter.nl

De vakantie Discounter is een handige en overzichtelijke website als je opzoek bent naar een leuke reisdeal. Wel is het op deze site wat meer zoeken geblazen, als bij de anderen.


Dit waren dan de beste reisdeals websites tot nu toe. Welke is jouw favoriet?