Alweer drieëntwintig dagen zonder vlees! Het wordt met de week makkelijker, maar mis al dat lekkers zo.

Ik mis het vlees bij het avondeten totaal niet. Een extra schepje groente en het is goed. Macaroni zonder gehakt, ik merk het verschil niet. Dit gaat mij dus goed af.

Ik heb meer moeite met snacks. Zoals een kroketje, of een stukje worst bij de borrel. Daarnaast hou ik heel erg van brood, maar ik vind het lastig om meer variatie que beleg te doen. De kaas begint me te vervelen. Ik weet dat er meer mogelijkheden zijn, maar ik neem niet echt de tijd om me hierin te verdiepen. Kaas is lekker gemakkelijk en hebben we altijd in huis :p.

Wat grappig was deze week is dat ze op mijn werk met sprinkhanen langskwamen. In het kader van duurzaam eten in de kantine. Iedereen moest het proberen. Ik dacht direct aan mijn vegetarische maand. Sprinkhanen, het is geen vlees of vis toch? Maar het zijn wel dieren. En bij mij gaat de vegetarische maand om geen dieren te eten. Dus ik heb het niet gedaan:)

Nog één week te gaan! Volgende week laat ik weten wat ik heb besloten. Ga ik ermee door? Blijf ik vegetariër of ga ik massaal vlees eten? Of kies ik een tussenweg?

Lees het volgende week;)