Vandaag geen travel, maar food artikel.

Naast travel ben ik ook erg geïnteresseerd in een healthlifestyle en alles wat maar met voeding te maken heeft.

Helaas ben ik afgelopen week ziek geworden. Niet ernstig hoor, gewoon een flinke verkoudheid. Vandaar dat ik besloot een groene smoothie te maken, vol met vitamines. Ik denk dat op de momenten wanneer je wat zwakker voelt, extra vitamines goed is voor je lichaam. Groene groentes en fruit zitten boordevol met vitamines. Tijd dus om mijn lichaam even een oppepper te geven met een groene smoothie!

Ik heb een video opgenomen waarin ik laat zien hoe ik de groene smoothie maakte. Onderaan de video staat er een ingrediëntenlijstje. Veel kijkplezier!

Ingrediëntenlijst:

 • Munt (blaadjes van ca. drie stengels)
 • Bleekselderij (twee stengels)
 • Komkommer (1/4)
 • Bevroren kiwi (één)
 • Bevroren banaan (één)
 • Glas water (één)
 • Lijnzaad (klein handje)

Verder heb je nodig:

 • Een blender
 • Mes om groentes en fruit te snijden
 • Snijplank
 • Een glas

Met de ingrediënten heb je ongeveer voor twee kleine glazen een groene smoothie.

Tip: wees creatief, voeg toe wat jij lekker vindt.

Enjoy!