Ben je de vette happen in Praag zat en ben je opzoek naar een hip en gezond tentje? Ga dan naar Opapa. De plek voor een ontbijt, lunch, borrel of een bakje koffie. 

Vlak tegenover het Palladium heb je het gezonde cafétje ‘Opapa – Thinking about food’. Hier kan je voor een ontbijt, lunch of een borrel goed terecht, maar ook voor een heerlijk kopje koffie met een gezonde muffin.

Al het eten wordt vers bereid en het assortiment is zeer uitgebreid. Zo kan je kiezen uit verschillende broodjes, salades, sandwiches, wraps, sushi, smoothies, yochurts en soepen. Opapa zorgt voor een lichte maaltijd met veel groenten en fruit. Als vegetariër dus ideaal.

Opapa

Opapa werkt samen met lokale bedrijven en het brood wordt gemaakt in hun eigen bakkerij. Het brood is ook daadwerkelijk vers, want het zijn geen afbakbrooden uit de vriezer die ze serveren.

Opapa is een erg fijne plek op ieder moment van de dag. De inrichting is strak en voelt aan als een koffiecorner. Een deel van het café heeft een koeling aan de wand, wat doet denken aan supermarkt. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk. Je kan in de keuken van Opapa meekijken en op deze manier weet je zeker dat de hygiëne goed is.

Opapa3

Opapa is de hotspot van Praag en is zeker een aanrader om heen te gaan. Helemaal als je een rustig plekje zoekt zonder te al te veel toeristen. Ps. ze hebben gratis wifi ;)