Een paar weken geleden was ik uitgenodigd voor een bloggersevent in het gebied van Lauwersmeer. Dit event werd georganiseerd door Stichting RegioMarketing Toerisme Noordoost Friesland en Stichting Promotie Waddenland. Ik maakte kennis met een prachtig stukje Noord-Nederland. Ik besloot om dit event op film vast te leggen. 

Het programma stond vol met leuke activiteiten. Ik besloot om de camera mee te nemen en alles te filmen. Helaas zit het ‘vloggen’ nog niet standaard in mijn systeem, dus vergat ik het ook regelmatig. Maar ik denk dat door deze vlog iedereen wel een goed beeld krijgt van wat ik allemaal heb gedaan tijdens het bloggersevent.

Ben je niet zo van vlogs kijken, maar wel benieuwd naar het Lauwersmeergebied? Wees niet getreurd! Er komen nog genoeg artikelen langs over het Lauwersmeergebied.

Dit was dan mijn eerste vlog. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vonden. Laat dus gerust een reactie achter. Is de vlog een Yaaay of een Naaaay?!