Lieve lezers,

Het is alweer een tijd geleden dat er een nieuw artikel online kwam. De mensen die mijn blog regelmatig bezochten heb ik het afgelopen jaar moeten teleurstellen. Dit heeft verschillende redenen.

Ik begon in 2014 deze blog, maar had eigenlijk ook andere passies. De grootste passie van mij is altijd video bewerking geweest. Een ‘echte’ schrijver ben ik niet. Alhoewel ik graag mijn verhalen vertel is schrijven nooit echt mijn ding geweest. Laat staan dat ik er goed in ben. Heb je die taalfouten gezien?! Maar er is meer…

Eenmaal toen ik was afgestudeerd in 2014 was het een lang proces van het vinden van een baan. Geen baan = geen inkomen = niet kunnen reizen. Lastig als reizen je passie is en je een reisblog bent gestart. Toch had ik veel reisverhalen te vertellen en wou die delen op het web. Ik kon mijn creativiteit kwijt in de website. Fantastisch vind ik dit!

Tussen het solliciteren door begon ik als zelfstandig reisadviseur. Mensen helpen met hun reis te boeken doe ik heel graag. Maar je bent jaren verder voordat je een vaste klantenkring hebt en er ook echt van kan leven.

Gelukkig heb ik vorig jaar eindelijk een baan gevonden die bij mij paste. Ik ben reisagent bij een bedrijf wat vliegtickets verkoopt. Hiervoor moest ik wel verhuizen en Friesland verlaten. Dus hop naar Rotterdam! Eerst bij een vriendin ingewoond met een bedje in de huiskamer, en vervolgens een kamer gehuurd bij twee andere werkende dames. Het idee hiervan was tijdelijk. Ik wou weer gewoon een ‘eigen’ huisje. Maar dit blijkt toch best lastig te zijn in Rotterdam. Met als resultaat dat ik nog veel tussen Rotterdam en Friesland reis, omdat Rotterdam nog niet mijn ‘echte’ thuis is.

Een fulltime job, mij ontwikkelen als zelfstandig reisadviseur en veel in de auto zitten van werk naar Friesland zorgt ervoor dat mijn blog en reizen op een laag pitje staan. Maar…

Ik heb ideeën genoeg! Deze site gaat gewoon door en ik wil me blijven ontwikkelen. Voornamelijk op video gebied. Ik zou het daarom erg leuk vinden als je je abonneert op mijn You Tube kanaal Live Love Travel. https://www.youtube.com/channel/UCNdvkGXhTuwyCE7IxoHqVpg

Genoeg gekletst voor nu. Ik hoop dat alles goed met jullie gaat. Bedankt voor het lezen en tot snel!

Liefs.