Vandaag deel ik weer foto’s die ik de afgelopen maand juni heb gemaakt. In My Life in Pictures krijg je een kijkje in mijn leven. Zo had ik voor het eerst mijn vega-barbecue. 

barbecue

Mijn eerste barbecue van dit jaar! Dit was trouwens ook mijn eerste vegetarische barbecue. Gelukkig zijn er genoeg heerlijke vleesvervangers en hou ik van gegrilde groenten. Daarnaast maakte mijn moeder ook een schaal met gebakken uitjes en champignons. Nomnom!

Hoek-van-Holland

Wat doe je op een vrije zonnige doordeweekse dag? Ik besloot om heerlijk te relaxen aan het strand van Hoek van Holland.

Hoek-van-Holland

Zo chill! Na een tijdje op het strand te hebben gelegen, ging ik op het terras zitten van strandclub Rozee. Eerst een kopje koffie met appelgebak vervolgd door ice tea’s. Boekje erbij en helemaal in de chill-modus. Echt genieten.

Hoek van Holland

Een strand waar ik zeker vaker heen ga!

Mc-Donalds

Guilty!

Sumo

Als mijn vriend langskomt in Rotterdam gaan we graag lunchen bij de Sumo. Dit is dan ook gelijk ons avondeten want jemig wat kan je je daar toch volvreten.

Sumo-time

Erg moe van de werkweek, maar super happy dat mijn lieverd op bezoek is!

Uitzicht Amsterdam

Voor werk moest ik een dagje naar het hoofdkantoor in Amsterdam. Wat een prachtig uitzicht hebben ze daar toch over het IJ. Helaas was het die dag erg bewolkt en regenachtig.

Sissy

Knuffeltijd met Sissy!

De-Boterhal-Breda

Borrelen in De Boterhal in Breda. Super leuke tent waar je goed terecht kan als je van speciaal biertjes houdt.

Den-Bosch

Vriendinnen-weekend in Den Bosch! Helaas viel het weer enorm tegen en hebben we veel regen gehad. Hierdoor hebben we niet veel kunnen ondernemen.

Q-music foute feest 2016

Hoogtepunt van het weekend in Den Bosch was de foute party van Q-music. Zie hier de line-up! Wat een feest :)

Bossche-bol

Als afsluiter een Bossche bol eten.

Rotterdam-wandelen

Ik besloot eens de buurt te verkennen van waar ik nu woon. Ik wist al dat het een groen gebied was, maar ik was toch aangenaam verrast hoe mooi het er is.

Rotterdam-wandelen

Zo kwam ik erachter dat ik vlakbij een weiland woon. Super mooi! Hier zie ik mezelf wel hardlopen.