Ik ben nu een dikke twee maanden werkzaam als campingbeheerder en het bevalt me goed. Het buitenleven is heerlijk. Ik had dit nooit verwacht van mezelf, aangezien ik ook wel van luxe hou, maar ik heb hier aardig mijn draai gevonden.

‘Mijn’ hardloopweggetje

Omgeving De Twee Bruggen

Om even terug te komen op mijn vorige blog op de camping, ik ben van mijn angst voor insecten af! In blog op de camping #1 vertelde ik dat het me erg zwaar viel al die insecten hier, maar ik ben er nu wel aangewend. Als er een spin is schiet ik niet omhoog, nee ik laat het beestje zijn gang gaan en als ik er genoeg van heb pak ik hem (de grote nog wel met een doekje). De meikevers zijn gelukkig al een tijdje weg. Deze beestjes leven maar vier weken dus dat scheelt.

Het werk als campingbeheerder is erg variërend. Wel zijn er dagelijks taken als receptiewerkzaamheden, administratie en schoonmaakwerk. Daarnaast kan iedere dag weer anders zijn. Dit hangt vaak ook van de gasten af. Verder moet er soms het gras worden gemaaid of we zijn druk met een adressenwervingsactie. Laatst ben ik naar Duitsland geweest om spullen in te kopen voor de actie. Shoppen voor mijn werk, dat doe ik natuurlijk graag!

Mobile homes Fiji 2

Het wonen hier bevalt me wel, ook al is het erg primitief wonen in een caravan, maar het geeft wel een vakantiegevoel. Het is soms hard werken, maar je krijgt ook genoeg vrije tijd om je eigen dingen te kunnen doen en dan is het wel een feestje om hier te wonen.

Camping De Twee Bruggen

De Achterhoek heeft mij nooit erg getrokken, maar dat neem ik terug. Wat is het hier mooi! Het coulisselandschap is zo anders vergeleken met Friesland. Na iedere bocht is het weer afwachten hoe het daarna eruit ziet. Voor fietsers of wandelaars is dit een prachtige plek. Daarnaast kunnen de culinaire liefhebbers hier ook goed terecht. Rondom Winterswijk worden er vele streekproducten geproduceerd. Er zijn diverse wijngaarden, kaasboerderijen, graanmolens en ga zo maar door. Vaak worden er streekmarkten georganiseerd waar bedrijven hun product promoten.

De Slingeplas

Ik heb zelf nog aardig wat op de planning om hier in de Achterhoek te ondernemen. Natuurlijk zien jullie dan hier een blog over verschijnen op Live Love Travel.

Tot zover deze blog. Tot de volgende keer!