Geschreven op: 8-5-2014

Het ging allemaal heel snel. Op een donderdag had ik telefonisch contact gehad met Vacansoleil. Op vrijdag had ik een sollicitatiegesprek via skype. En de maandag vertrok ik naar camping De twee bruggen in Winterswijk. Ik was aangenomen voor de functie junior campingbeheerder. Super leuk natuurlijk, want voor deze functie moet ik verblijven op de camping!

Heerlijk vond ik het. Totaal weer wat anders in een andere omgeving. Alleen ik vond het toch wel lastig om mijn vriend in het hoge noorden achter te laten, omdat we druk waren met onze toekomstplannen zoals samenwonen. Dit kwam totaal onverwacht. Maar gelukkig staan we er allebei positief tegenover.

Op maandag (tweede paasdag) was ik aangekomen op de camping en werd ik verwelkomd door de andere campingbeheerders. Een stel die deze maand 10 jaar getrouwd zijn. Erg leuke mensen! Ik vind dat ik het erg met hun heb getroffen. Daarnaast is de omgeving prachtig!

Straat Eik

 

De andere kant van ‘mijn’straat Eik

De volgende dag ging ik direct aan de slag. De accommodaties moesten gereed worden gemaakt. De meivakantie kwam er bijna aan en dat betekende dat we vol kwamen te zitten.

De eerste werkdagen waren fysiek erg zwaar. Veel schoonmaken, meubels versjouwen en partytenten opzetten. Serieus, ik had eelt op mijn handen en had geen nagel meer over! Ik voelde me net een halve vent;)

Naast dat ik terug ga komen als een halve vent kom ik hier ook wel van mijn insectenangst af. Jemig! Niet normaal gewoon! Ik werd in mijn tent (waarin ik verblijf) direct verwelkomt door een megakever (meikever weet ik nu). Je had mijn gezicht moeten zien. Dit is zooo niet mijn ding! Heel onhandig na veel gestuntel en nadenken hoe ik die kever moest verwijderen heb ik het uiteindelijk met een vaatdoekje naar buiten weten te krijgen. Maar dat was in mijn tent. Tijdens het werken kom ik zoveel insecten tegen als spinnen, kevers, slakken, muggen noem maar op. Om de minuut liep ik alweer door een spinnenweb (soms met spin) en zo kan ik nog wel even doorgaan. In Australië was ik juist bang dat ik enge insecten zou tegen komen, maar dat viel reuze mee. Nederland is pas erg! En dan slaap ik ook nog eens in een tent. Kan ik dit wel aan, ga ik mijn insectenangst overwinnen?

Tot de volgende ‘Op de camping’ blog!

Ps. Deze blog is in mei geschreven. In die tijd zijn er veel dingen veranderd. Ik slaap nu in de caravan i.p.v. de tent. De andere veranderingen lezen jullie de volgende keer;)

De caravan en tent