opdecamping3

Hier weer een update over mijn belevenissen op de camping als campingbeheerder.

Ik ben nu drie maanden werkzaam als campingbeheerder en om heel eerlijk te zijn was een paar weken geleden mijn motivatie even gedaald. De uitdaging was er op dat moment even uit. Het was toen ook erg rustig waardoor ik het gevoel had dat ik in een sleur zat.

Gelukkig is het hoogseizoen nu begonnen en zitten we vol geboekt. Van de week deed ik mijn welkomstrondje op het terrein en ik sprak alleen maar gezellige enthousiaste mensen. Geen gezeur geen geklaag, nee, iedereen had zin in een super vakantie. Vanaf dat moment kwam de motivatie weer, dit is waarvoor ik het doe, mensen blij maken en zorgen dat ze een perfecte vakantie hebben.

Fiji 1

Fiji 1

Ik denk dat ook het mooie weer een groot deel uitmaakt dat mensen zo vrolijk zijn. De zon schijnt volop, kinderen zijn de hele dag in het buitenzwembad te vinden en in de avond wordt overal gebarbecued.

Het mooie weer maakt mij ook erg vrolijk, maar het heeft ook zijn nadelen ben ik achter gekomen. Als campingbeheerder moet je vaak schoonmaken. Schoonmaken en een temperatuur van +30° is echt niet leuk. Wat voelde ik me soms toch ellendig! Sowieso bij deze, respect voor iedereen die in de schoonmaak zit en respect voor iedereen die in de warme dagen buiten werkt. Ik zou het niet lang vol kunnen houden.

Mijn tijdelijke onderkomen

Mijn tijdelijke onderkomen

Buitenom dat de mensen zo vrolijk zijn, was ik laatst wat minder vrolijk. Ik ben tijdelijk verhuisd van de caravan naar een tent. Nou vind ik de tent niet zo’n groot probleem, maar al die insecten die er in kruipen! Ik dacht dat ik van mijn angst af was, nou niet dus. Rondom de caravan had ik al last van veel oorwurmen (ook nesten), maar nu ik in de tent zit is het wel heel erg geworden. Overal zijn ze! En niet alleen van die kleintjes, ze beginnen nu echt huge te worden! Misschien is dit een ranzig verhaal, maar ik had een grote gepakt met een papiertje en kneep erin, toen knapte het gewoon! Damn, I was in shock! Ik had toen even zo momentje van ‘Gillend naar huis’. Gelukkig komt de caravan weer snel terug.

Ik zit hier nog twee maanden op de camping en ik heb besloten om nog even extra ervan te gaan genieten. Het is toch wel een unieke baan en voor je het weet is het moment weer over. Wel ben ik mij langzaam aan het oriënteren op een nieuwe baan. Regelmatig struin ik de vacaturebanken weer af, maar ben er nog niet heel actief in om te reageren. Ik hoop als ik hier eind september klaar ben dat er weer iets moois op mijn pad komt. Tot dan nog even lekker genieten van de Achterhoek.

De Slinge

De Slinge