Over Live Love Travel

Live Love Travel is een blog- reisadvies website met allerlei informatie op het gebied van reizen. De combinatie van actualiteit en mijn persoonlijke blogs met tips zorgen voor een variatie aan onderwerpen.

Via Live Love Travel kan je ook een reis boeken. Dit gaat in samenwerking met AMONDO.

Live Love Travel helpt andere reisliefhebbers te informeren over leuke bestemmingen, en geeft reistips om het de reiziger zo makkelijk mogelijk te maken. Op deze manier kan de reiziger ontspannen op vakantie gaan en alles uit de reis halen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn reisdromen waarmaakt. Je moet je niet laten tegenhouden door angsten of het idee dat het allemaal zo moeilijk is. Reizen is echt geen rocket science.

Live Love Travel: Easy Travel”

Live Love Travel richt zich voornamelijk op authentieke bestemmingen en verschillende culturen.
Ik heb een grote liefde voor dieren, ik hou van een healthylifestyle (hier streef ik naar) en wordt erg enthousiast van food. Dit zijn onderwerpen die mij erg vrolijk maken en waar ik dus graag over schrijf. Lees meer over mij hier.

Live Love Travel richt zich voornamelijk op de vrouwelijke doelgroep.


Live: beleef het leven tot het uiterste, doe de dingen die jou gelukkig maken en zorg ervoor dat je gezond leeft.

Love: hou van het leven, de mensen en dieren, zorg ervoor dat je het kleine waardeert, gun anderen succes, dat maakt je leven zoveel rijker.

Travel: ontdek, proef, geniet en wees dankbaar voor al dat moois wat de wereld heeft te bieden.  

Mijn motto: Live Love Travel:)

Blog schema 

Eén á twee keer in de week komt er een nieuw artikel online. De artikelen kunnen variëren over een bepaalde bestemming, tips of een lifestyle-onderwerp. Wekelijks komt de rubriek Travel Facts online. Hier deel ik diverse reisnieuwtjes.

Contact

Graag hoor ik jullie mening over mijn verhalen. Deze kan je onderaan het artikel plaatsen.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat online komt? Volg me dan op:

Twitter: @livelovetravel1

Facebook: facebook.com/livelovetravel1

Instagram: @livelovetravel1

Ik sta altijd open voor samenwerkingen. Voor contact kan je hier het contactformulier invullen.