Over mij

Hallo,

Mijn naam is Taina, een reisverslaafde met veel toerisme kennis en ervaring. Ik help andere reisliefhebbers te informeren over leuke bestemmingen, en geef reistips om het de reiziger zo makkelijk mogelijk te maken. Zodat ze ontspannen op vakantie gaan en alles uit hun reis halen.

Mijn passie voor reizen en de toerisme-branche is al van jongs af aan ontstaan. Mijn ouders namen mij ieder jaar mee kamperen en vervolgens kwam daar later ook de wintersport bij. Ik vond het erg leuk om met mijn ouders de camping en de route uit te zoeken. Ik zat dan ook vaak met een atlas op de achterbank.

Touren in Australië

Touren in Australië

Na de Middelbare Hotelschool ben ik de opleiding HTRO (Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs) wezen volgen. Beiden succesvol afgerond.  Door mijn opleidingen heb ik vele leuke excursies, stages gedaan en reizen gemaakt. Mijn hoogtepunt was Australië. Australië zal daarom ook regelmatig terug komen op mijn website.

Ik heb veel werkervaring opgedaan in de toerisme branche. Zo heb ik in 2014 gewerkt als campingbeheerder.

Naast het werken aan mijn blog ben ik werkzaam als zelfstandig reisadviseur. Verder hou ik van shoppen, fotografie, koken, uit eten gaan en alles waar een levensgenieter van houd;)

Ik hou van eerlijkheid en openheid, dit zal je dan ook merken in mijn blogs.

Taina