Het mocht jullie vast niet ontgaan zijn, een paar weken geleden was ik in Praag! Tijdens mijn citytrip heb ik video-opnames gemaakt die ik graag met jullie wil delen. 

Bij deze wil ik graag van te voren melden, het is nogal een chaotische video met hele korte videoshots.

Ik heb mijn nieuwe Polaroid Cube camera gebruikt en ik had geen idee hoe de videobeelden eruit zouden komen te zien. Daarnaast had ik super veel beeldmateriaal en kon ik geen keuze maken. Ik vind het belangrijk dat de film niet langer dan twee minuten duurt. Dat is gelukt, maar dan wel met misschien een beetje een chaotisch resultaat. Laat ik het zo zeggen, ik moet nog veel oefenen haha. Desondanks hoop ik dat jullie de video leuk vinden en toch een beetje een sfeerimpressie van de Praag citytrip krijgen. Enjoy!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Music by Kygo ft. Conrad – Firestone (John Dee Remix)

Wat vonden jullie ervan? Ik ontvang graag feedback :D