Deze week, nog meer reis sale!

Hebben jullie veel gebruik gemaakt van de geweldige kortingen die reisorganisaties en luchtvaartbedrijven aanboden vorige week?

Treur niet als je het bent vergeten, ook deze week zijn er weer enorme kortingsacties.


 

Nog meer reis saleSunwebinpakkers

Sla je slag zolang het nog kan;)

Nieuwe bestemmingsplatform Ensplore

Ensplore is een nieuw bestemmingsplatform wat binnenkort wordt gelanceerd. Op dit platform kan men zich laten inspireren en oriënteren op diverse bestemmingen.

‘Elke bestemming heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Op Ensplore.com worden al die usp’s (unieke sellings points) verzameld, aangevuld met criteria als klimaatgegevens, lokaal prijsniveau, activiteiten, natuur- en cultuuraanbod, etcetera’ (Travelpro, 2015).

Dit platform lijkt dus ideaal voor alle reizigers. Ik ben erg benieuwd naar dit platform, en ik hou jullie op de hoogte wanneer die gelanceerd is!

Oostenrijk grote winnaar Zoover Awards

Tijdens de Vakantiebeurs zijn er meerdere Awards uitgereikt. Oostenrijk won de Zoover Award voor beste vakantieland en beste campingland en is daarom de grote winnaar.

Deze prijs is uitgereikt op basis van de beoordelingen van reizigers en het bezoekersgedrag op Zoover. Daarbij is gekeken naar de waardering van alle bestemmingen in een land en alle waarderingen van accommodaties. Er waren totaal zeven categorieën. (Zoover, 2015)

Zooveraward

Verder vielen Frankrijk, Bonaire, Egypte en Krakau ook in de prijzen. Kijk hier voor het volledige overzicht.

Krakau Poland 

We blijven nog even in de sfeer van de Zoover Awards, want Krakau won de Award beste stedentrip bestemming.

Zelf ben ik nog niet zo bekend met de stad Krakau, dus ik werd heel nieuwsgierig na het lezen dat ze de Zoover Award hadden gewonnen. Ik ging opzoek naar wat You Tube video’s voor een sfeerimpressie. Door deze video’s ben ik toch best wel nieuwsgierig geworden naar deze Poolse stad. Ik ben erg benieuwd geworden naar de typische Poolse gerechten en de historie. Kijk mee. De eerste video kan je zien als je op de link klikt.

http://youtu.be/EUfr4gctRPE

 

Wat vinden jullie van Krakau? Staat die op de bucketlist of ben je er al eens heen geweest? Ben benieuwd:)

HISWA Amsterdam Boat Show 2015

Word je super enthoussiast van boten? Hou je van watersport? Dan mag je de HISWA Amsterdam Boat Show zeker niet missen.

HISWA

HISWA2Van 11 t/m 15 maart vindt de bootshow plaats in de Amsterdam RAI. Hier kan je diverse boten van tot gemiddeld 10 meter bezichtigen. Ook is er een uitgebreid assortiment van onderdelen en accessoires aanwezig.

Laat je informeren door experts en doe mee met de workshops en water fun activiteiten.


Dit was Travel Facts week 3 alweer. Wat vinden jullie tot nu toe van deze rubriek? Zo als ik al eerder vertelde gaat er de komende maanden wat veranderen aan Live Love Travel. Ik ben dus erg benieuwd of jullie vinden dat Travel Facts moet blijven. Of gaat de voorkeur uit naar dagelijkse Travel Facts en niet in een weekoverzicht? Let me know:)

Tot volgende week.