Als reisfanaat ben ik dol op alles wat maar met reizen te maken heeft. Als ik niet op reis ben, wil ik thuis wegdromen over verre bestemmingen. Iets wat niet mag ontbreken in mijn interieur is een wereldkaart.

Ik maak regelmatig een wereldreis op google maps. Herken je dat? Op zoek naar de kleinste eilandjes in de Stille Oceaan? Een route uitstippelen door bijvoorbeeld Canada? Heerlijk! Ik hou ervan.

Door google maps scrollen is leuk, maar wat ik nog leuker vind is continu een wereldkaart zien.

Ik mocht in samenwerking met Wereldkaarten.nl een wereldkaart op canvas uitzoeken. Dat kwam goed uit! We waren namelijk al een tijdje opzoek naar een mooie wereldkaart.

Een wereldkaart uitkiezen

Keuze genoeg bij Wereldkaarten.nl. Dit maakte het wel een beetje lastig om te kiezen. Gaan we voor een ouderwetse wereldkaart met bruintinten die mooi bij mijn overgroot oma’s kast past, of gaan we voor een moderne? Uiteindelijk was de keuze gemaakt. De landen moeten duidelijk leesbaar zijn en het moet passen op onze blauwe muur bij de eettafel. We kozen voor de wereldkaart ‘realistisch grijstinten’ canvas. De wereldkaart past perfect in onze huiskamer (al zeg ik het zelf).

Reissfeer-in-je-interieur

Ik ben tevreden over de levering. De wereldkaart is netjes en goed verpakt bezorgt. Even twee Tesa strips aan de muur en voilà daar hangt die.

Zoals ik al zei, de keuze is reuze bij Wereldkaarten.nl. Naast een wereldkaart op canvas kan je kiezen uit zoveel mogelijkheden. Wat dacht je van wereldkaart behang?! Dat lijkt me ook zo mooi!

Reissfeer creëren

Een reissfeer creëren in je interieur kan natuurlijk met een wereldkaart, maar je favoriete reisfoto ophangen is natuurlijk ook gaaf! Een mooie foto op canvas met jouw favoriete reismoment. Op deze manier wordt je iedere dag herinnert aan je mooie reis. Foto’s en wereldkaarten zijn ideaal om een reissfeer te creëren in je interieur.

The tan will fade but the memories will last forever