Tarieven

Service pakketten

Je ontvangt van Live Love Travel na het eerste contactmoment een reisvoorstel met één optie. Indien jij liever drie opties ontvangt kan je kiezen voor het Plus service pakket. Het is ook mogelijk om vier opties te ontvangen met het Deluxe pakket. Je profiteert met het Deluxe service pakket van nog méér voordelen. Zie de tabellen hieronder voor een duidelijk overzicht.

Het is mogelijk om na je eerste reisvoorstel nog te kiezen voor een Plus of Deluxe service pakket. Bij een Plus pakket ontvang je dan nog twee opties en bij Deluxe pakket nog drie opties. Je kan uiteraard ook gelijk aangeven dat je meer opties wilt. Tijdens het contactmoment zullen we dit dan bespreken. De betaling dien je eerst te voldoen voordat je een reisvoorstel ontvangt. 

Wil je meer informatie over het aanbod? Klik dan hier

 

*Iedere reis is weer anders en dus ook het reisvoorstel. Daarom kan het tarief ook afwijken. Een zonvakantie van 1 week is niet te vergelijken met een maatwerk reis van 2 maanden. Wanneer je een aanvraag bij mij doet zal ik van te voren de juiste tarieven die bij jouw aanvraag aansluit doorgeven. Ik zal nooit zomaar zonder overleg kosten in rekening brengen.  

1 + 8 =

Vul het contactformulier in met een korte beschrijving van jouw reiswensen. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Mail: info@livelovetravel.nl
Insta: @livelovetravelnl