Jaja, het is weer tijd voor een nieuwe portie reisnieuwtjes! Dit keer heb een gave video van Burning Man voor jullie, informatie over een gratis beurs, een super tof cadeau voor de reisfanaat en is Europa Park weer als beste attractiepark verkozen van de wereld. 

Burning Man video

Misschien als reis-fan was je er van op de hoogte. Eind augustus vond Burning Man weer plaats. Voor degene die geen idee hebben wat dit is, dit is een gigantisch evenement van zeven dagen wat vindt plaats in de woestijn bij San Francisco. Het wordt vaak het speelparadijs voor volwassenen genoemd.

Nu Burning Man is afgelopen kom ik op You Tube weer heel veel video’s tegen van dit spektakel. Zo ook van één van mijn favoriete kanalen High on Life. Deze wil ik graag met jullie delen, omdat dit naar mijn mening de leukste Burning Man video is. (Schrik niet af door de thumbnail! Hihi.)

Gratis cruisebeurs

Is een cruise iets voor jou? Ontdek het op de gratis Cruise Travel Beurs in Amersfoort op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november.

Er is vaak veel mogelijk met een cruise reis. Zo kan je kiezen uit een groot aanbod van bestemmingen en schepen. Tijdens de Cruise Travel Beurs vertellen de cruise-experts je alles over de mogelijkheden. Doe mee met win acties en bekijk de presentaties. Natuurlijk kan je ook direct boeken met vaak mooie kortingen.

De Cruise Travel Beurs vindt plaats in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Europa Park beste attractiepark ter wereld

Voor de tweede keer op rij is Europa Park als beste attractiepark van de wereld uitgeroepen. Het familie attractiepark ligt in Duitsland bij Rust. Dit is een plaats dichtbij Freiburg.

De mix van verschillende attracties, de voortreffelijke horeca, de thematisering, het showprogramma van 23 uur en de bijzondere themahotels worden zeer gewaardeerd zowel bij het publiek als de jury.

Wereldkaart prikbord

Wereldkaarprikbord

Ik vind het altijd leuk om spullen tegen te komen die iets met reizen te maken hebben. Zo kwam ik de wereldkaart prikbord tegen. Dit is iets nieuws voor me. We kennen de scratch map al en de mooie wereldkaarten voor aan de muur, maar een wereldkaart prikbord had ik nog nooit gezien.

Super leuk om hier je favo vakantiefoto’s, je ansichtkaarten of andere reisherinneringen aan vast te prikken. Leuk ook om als cadeau te geven voor een reisfanaat.

De wereldkaart prikbord kan je kopen bij De Zwerver voor €29,95.