Vandaag staat de camping waar ik vijf maanden voor heb gewerkt in de spotlight. Camping De Twee Bruggen, ook wel Vakantiepark De Twee Bruggen genoemd. Het staat niet in de spotlight omdat ik voor de camping heb gewerkt, maar omdat het gewoon een super leuke camping is! In dit artikel vertel ik je waarom.

Camping De Twee Bruggen te Winterswijk is een echte gezinscamping en ruim opgezet met voor iedereen wat wils. Je kan er een campingplek huren in diverse categorieën. Je kan ook een chalet, bungalow of mobile home huren. Kom je met een grote groep dan is misschien de groepsaccommodatie wel iets voor jou.

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

De variatie in accommodaties maakt het mogelijk dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Wel willen kamperen maar toch geen eigen caravan? Kies dan voor een mobile home. Het voordeel van een mobile home is ook dat het iets luxer is als een caravan. Je hebt namelijk je eigen badkamer, een cv en het gemak van een magnetron en een Senseo.

Mobile homes

Mobile homes

Wil je er lekker tussen uit en de sfeer van een camping proeven, maar hou je van echte luxe? Ga dan voor een chalet of een bungalow. Deze zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien.DSC_0580

DSC_0555Zoals net vermeld bestaat een campingplek uit diverse categorieën. Deze categorieën bestaan uit:

  • Comfortplaatsen: 10 ampère stroom, water, riolering en tv aansluiting op de plek;
  • Comfort XL plaatsen: 16 ampère stroom, water, riolering, tv aansluiting en de plek is ruim 150 m2;
  • Supercomfortplaatsen: eigen privé sanitair, de luxe van de comfort XL plaatsen, ruim opgezet en de plaatsen bestaan uit 150 m2.

Op de campingplaatsen is gedacht aan de kleintjes. Op veel kampeervelden bevindt zich een speeltuintje. Op deze manier kan je als ouders lekker voor de caravan of tent zitten en je kleintje in de gaten houden. Ideaal voor een ontspannen vakantie.

DSC_0559Je hoeft de camping bijna niet af, want De Twee Bruggen beschikt over genoeg faciliteiten. Zo is er een mega buiten speeltuin, een binnen- en buitenzwembad, een restaurant en je kan fietsen/skelters huren. In de zomer is er een druk animatie programma voor kinderen tot een leeftijd van ca. 12 jaar. Voor je boodschappen hoef je ook niet van de camping af. Er is namelijk een campingwinkel met een vrij groot assortiment.

 

DSC_0556Wil je toch even van de camping af maar niet te ver, dan kan je naar het historische stadje Bredevoort lopen of naar de Slingeplas. De Slingeplas een groot recreatieplas met een strandje. De Slingeplas ligt tussen de camping en Bredevoort en is ook met de auto te bereiken, voor als je slecht ter been bent. Bezoek bijvoorbeeld in Bredevoort het Middeleeuws Restaurant Bertram.

 

Handig om te weten, de camping is het hele jaar geopend! Zoek je rust en wil je met je partner er even tussen uit? Ga dan buiten het hoogseizoen.

DSC_0549Kortom, Camping De Twee Bruggen is een heerlijke camping voor iedereen. Het ligt gelegen tussen de prachtige natuur van de Achterhoek. Het is een gezellige familiecamping en van alle gemakken voorzien.

DSC_0608Contact

Vakantiepark De Twee Bruggen
Meenkmolenweg 13
7109 AH Winterswijk
T. 0543-565366